Cranberry Cosmo
Selvom der ikke er et tranebær at finde i vores families julemiddag, så synes jeg at de er super-julede. Så jeg syntes, det gav god mening at lave en cocktail med tranbær. Denne cocktail er mild og sød i smagen – dog uden at blive oversød. Til denne Cranberry Cosmo skal du bruge en champagnesirup – yup, du hørte rigtigt. Og den er lige så nem at lave, som den er lækker, så du kan lige så godt lave et stort batch 😉
Opskrifter kommer her:
Champagnesirup:
Mål din mængde champagne op i gram. Tilsæt dernæst lige så mange gram sukker. Tilføj begge ingredienser til en gryde og varm langsomt op (uden at det koger) til sukkeret er opløst. Afkøl og hæld på steril flaske. Og så er du klar til at lave cocktails!
Opskrift til 1 Cranberry Cosmo:
5 cl gin
7 cl tranebærdrik (jeg fandt en i Lidl)
1 cl (god) æblejuice
1 cl champagnesirup
Fremgangsmåde: tilsæt alle ingredienser til en shaker og shake med is. Strain over et glas med is. Garnér med tranebær rullet i sukker, så det ligner sne.
Velbekomme!