Estragon & Vindrue Elixir
Ok hør mig ud – det kan godt være, du tænker “estragon i min cocktail?!”, men det giver en virkelig fin og lækker smag sammen med den bløde smag fra druerne. Giv den en chance! 🙂
Opskriften kommer her:
Estragonsirup:
1 dl sukker
1 dl vand
2 håndfulde/1 potte med frisk estragon.
Fremgangsmåde: sukker og vand hældes i en gryde og koges op. Når sukkeret er opløst hældes siruppen over den friske estragon. Blend blandingen med en stavblender og lad den hvile i ca. 15 minutter. Si den og når den er kølet af, er den klar til brug.
Opskrift til 1 Estragon & Vindrue Elixir
6 cl gin
ca. 10 friske vindruer
3 cl estragonsirup
2,5 cl friskpresset limesaft
Fremgangsmåde: Vindruerne hældes i en shaker og mudles, så saften frigives. Herefter tilføjes de sidste ingredienser. Det hele shakes med is. Strain over et glas med is og garnér med frisk estragon.
Velbekomme!